Haptonomie is een benadering
die zich richt op het menselijke
-affectieve- gevoelsleven

Hapto-synesie II

Diegene die, na de scholing hapto-synesie I, mensen meer therapeutische haptonomisch willen begeleiden kunnen deelnemen aan deze vervolgscholing. Deze scholing bestaat uit een verdieping van de voorgaande scholing en is aangevuld met themata's als: waarnemen; overdracht en tegenoverdracht; interpreteren; vertrouwen; meerder vormen van communicatie; het verstaan van de hulpvraag achter de vraag; intimiteit; afhankelijkheid en onafhankelijheid; herkennen van fenomenen die spelen in het contact, etc..

Deze scholing bestaat uit  6 scholingsblokken van 3 dagen en 1 scholingsblok van 2 dagen. Totaal 20 dagen en 100 lesuren. De kosten bedragen € 2900,--. Het is mogelijk dit in 4 termijnen te voldoen. Cursuslocatie Stadsdam 1, 6851 AH Huissen (bij Arnhem)

Na het behalen van het certificaat kunt u, als u dat wenst, worden vermeld op onze website. Deze site wordt door een aantal verzekeraars gebruikt ter verificatie voor het verstrekken van vergoedingen. Om op de adreslijst vermeld te blijven dient 1x per 2 jaar supervisie te worden gevolgd.